Pilvipalvelut

VERKKOTAVARATALO KOTIMAISILLE TUOTTEILLE JA MYYJILLE

Kotiseutukauppa

Kotiseutukauppa on suomalaisten myyjien ja tuotteiden verkkokauppa, jonka avulla pienilläkin toimijoilla on mahdollisuus saada hyvä näkyvyys laadukkaille tuotteilleen ja palveluilleen.

Ei liittymismaksua eikä kiinteitä kuukausimaksuja! Kotiseutukauppa perii ainoastaan provision toteutuneesta myynnistä.

Oman verkkokaupan perustaminen on työlästä ja näkyvyyden saaminen kaupalle vaikeaa. Kotiseutukaupassa kaikki on valmiina ja sivujen markkinointiin panostetaan voimakkaasti.

Kotiseutukauppa voi olla myös rinnakkainen ratkaisu jo olemassa olevalle verkkokaupallesi tai muulle jälleenmyyntikanavallesi.

Tervetuloa mukaan!

HELPPOA ASIAKASVIESTINTÄÄ TYÖN ETENEMISESTÄ

Verstas.Info

Asiakasviestinnällä on merkittävä vaikutus asiakastyytyväisyyteen. Täsmällinen viestintä luo positiivista kuvaa yrityksestä ja auttaa sitä menestymään.

Verstas.Info tarjoaa yrityksille erittäin kätevän tavan asiakasviestintään tilauksen käsittelyn ja työn suorituksen aikana. Palvelu on ällistyttävän helppokäyttöinen ja säästää yrityksesi aikaa muihin tehtäviin.

Parhaiten palvelu toimii pienillä ja keskisuurilla yrityksillä, joiden toiminta perustuu loppuasiakkaille tuotettuihin palveluihin, joiden valmistumisaikaa ei aina voida tarkkaan määritellä. Tällaisia yrityksiä voivat olla mm. autokorjaamot, automaalaamot, huoltoliikkeet, käsityöpajat, verhoomot, ompelimot, kutomot ja monet muut.

Tutustu ilmaiseksi!