Palvelut

Kotisivut

Rakennamme kotisivut edullisesti ja nopeasti, hinnat alkaen 690€ (+alv 24%). Tarvittaessa teemme kaikki työt graafisesta suunnittelusta koodaukseen. Hakukoneoptimointi kuuluu aina hintaan.

Graafinen suunnittelu

Verkkosivujen laadukas ja osuva visuaalinen yleisilme herättää luottamusta. Luomme tarvittaessa kaiken graafisen materiaalin sivuille ja huolehdimme, että käyttöliittymä tuntuu ja näyttää hyvältä.

Sovelluskehitys

Meillä on osaaminen palvelimien, verkkoselainten ja mobiililaitteiden koodaamiseen. Tarvittaessa voimme rakentaa räätälöidyn verkkosovelluksen tai pilvipalvelun täsmällisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

Valokuvaus

Käytössämme on moderni laitteisto ja osaavat kuvaajat. Toteutamme valokuvat sekä yrityksen verkkosivuille että esitteisiin. Myös tuotekuvaus.

Videokuvaus ja -editointi

Voimme kuvata ja editoida yritysvideoita ja upottaa ne vaikkapa kotisivuillesi. Tarvittaessa voimme myös tuottaa originaalin ja lisenssivapaan musiikin ja äänitehosteet videolle.

Musiikki ja ääni

Tarvitsetko originaalin musiikin ilman tekijänoikeuskiemuroita? Sävellämme ja tuotamme musiikin, synteettisestä sinfoniseen, vaikkapa videon elävöittämiseen. Myös kaikki äänittämiseen ja äänen editointiin liittyvä työ onnistuu ammattiotteella.