Tiimi

Olemme kasvava tiimi verkkopalvelujen ammattilaisia, jotka haluavat tarjota suomalaisille yrittäjille jotakin ennenkuulumatonta - täyden proomullisen kotimaista osaamista ja teknologiaa, joilla syntyy kaikki, mitä yritys verkossa tarvitsee.

Eila Lokka

MARKKINOINTI - VIESTINTÄ - KOULUTUS
Minulla on 15 vuoden monipuolinen ja laaja-alainen kokemus viestinnästä ja markkinoinnista copywriterinä, viestintäkonsulttina, tiedottajana, toimittajana ja kouluttajana. Erityisesti sytyn asiakkaan ydinviestien, tarinan ja brändin hiomisesta. Tekstisisältöjä olenkin tehnyt lukemattomille eri toimialoille, esimerkkeinä mainittakoon Nokia, Amarillo, VTT ja Teknologiateollisuus.

Ville Huitti

VERKKOSIVUT - MYYNTI - ASIAKKUUDET - TUKI - KOULUTUS
Olen tehnyt pitkän uran IT:n parissa sekä palveluita ostavan yrityksen puolella että palveluntarjoajan puolella vuodesta -92 lähtien. Olen pitkän urani aikana tehnyt lähes kaikkea helpdesk -tehtävistä asiakaspäällikön tehtäviin. Koen sydämenasiakseni ihmisten auttamisen kaikenlaisissa IT-haasteissa Pienten yritysten toimintaan olen tutustunut omien yritysteni kautta - olen suunnitellut, valinnut ja rakentanut kaikki IT-ratkaisut itse.

More Karvonen

PALVELIMET - SOVELLUSSUUNNITTELU - KÄYTTÖLIITTYMÄT
Sydän sykkii teknologialle ja koodaamiselle. Olen kotonani sekä palvelimien, työasemien että mobiililaitteiden parissa. Sovelluksia koodaan yli kymmenellä eri kielellä (C, C++, C#, PHP, Javascript, Objective-C jne.). Graafinen- ja käyttöliittymäsuunnittelu on myös erittäin tuttua.

Mikko Salmela

CRM - ERP - VERKKOKAUPAT
Minulla on hyvä näkemys ja yli 15 vuoden monipuolinen kokemus eri kokoisten yritysten IT-projektien konsultoinnista sekä projektien ja palveluiden hallinnasta. Olen parhaimmillani kehittäessäni IT-ratkaisuja toiminnanohjauksen ja tuotekehityksen eri osa-alueilla. Kerro minulle, mitä toimintoja haluat kehittää, niin minä selvitän, miten ja millä työkaluilla hommat voi tehdä paremmin. Konsultoinnin rinnalla hoidan mielelläni myös projektien ja palveluiden johtamisen.

Miia Huitti

SISÄLLÖNTUOTANTO - KIELIPOLIISI
Olen kielitieteilijä (HuK) ja KTM sekä tuore esikoiskirjailija. Olen tehnyt suuren osan työurastani pankki- ja rahoitusmaailmassa, jossa vastasin oman tuotealueeni verkkosivuista sekä viestinnästä. Proomussa toimin nettisivujen (WordPress) sisällöntuotannon ja kielipoliisin hommissa.