Tiimi

Olemme kasvava tiimi verkkopalvelujen ammattilaisia, jotka haluavat tarjota suomalaisille yrittäjille jotakin ennenkuulumatonta - täyden proomullisen kotimaista osaamista ja teknologiaa, joilla syntyy kaikki, mitä yritys verkossa tarvitsee.

Ville Huitti

VERKKOSIVUT - MYYNTI - ASIAKKUUDET - TUKI - KOULUTUS
Olen tehnyt pitkän uran IT:n parissa sekä palveluita ostavan yrityksen puolella että palveluntarjoajan puolella vuodesta -92 lähtien. Olen pitkän urani aikana tehnyt lähes kaikkea helpdesk -tehtävistä asiakaspäällikön tehtäviin. Koen sydämenasiakseni ihmisten auttamisen kaikenlaisissa IT-haasteissa Pienten yritysten toimintaan olen tutustunut omien yritysteni kautta - olen suunnitellut, valinnut ja rakentanut kaikki IT-ratkaisut itse.

More Karvonen

PALVELIMET - SOVELLUSSUUNNITTELU - KÄYTTÖLIITTYMÄT
Sydän sykkii teknologialle ja koodaamiselle. Olen kotonani sekä palvelimien, työasemien että mobiililaitteiden parissa. Sovelluksia koodaan yli kymmenellä eri kielellä (C, C++, C#, PHP, Javascript, Objective-C jne.). Graafinen- ja käyttöliittymäsuunnittelu on myös erittäin tuttua.

Mikko Salmela

CRM - ERP - VERKKOKAUPAT
Minulla on hyvä näkemys ja yli 15 vuoden monipuolinen kokemus eri kokoisten yritysten IT-projektien konsultoinnista sekä projektien ja palveluiden hallinnasta. Olen parhaimmillani kehittäessäni IT-ratkaisuja toiminnanohjauksen ja tuotekehityksen eri osa-alueilla. Kerro minulle, mitä toimintoja haluat kehittää, niin minä selvitän, miten ja millä työkaluilla hommat voi tehdä paremmin. Konsultoinnin rinnalla hoidan mielelläni myös projektien ja palveluiden johtamisen.