Info

Proomut

Mikä ihmeen proomu?

Proomu on digitaalisen työn ammattilaisten yhteenliittymä. Osaamista on erityisesti verkkosivustojen ja -sovellusten rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella. Työmme kattaa tarvittaessa kaikki projektin osa-alueet, suunnittelusta ja koodaamisesta aina markkinointiin ja viestintään saakka. Lisäksi tarjoamme sivustoille luotettavan verkkohotellin ja ystävällisen asiakastuen.

Kallista?

No ei ole! Työt hoidetaan suoraviivaisesti ja ammattitaidolla, ilman ylimääräistä hallinnointia. Pienimpiin verkkosivuhankkeisiin ei tarvita välttämättä kuin yksi osaava tekijä, joka hoitaa sivuston suunnittelun, rakentelun ja asennuksen. Isommat hankkeet hoidetaan ketterällä projektiohjauksella, jolloin hallinnolliset kulut ovat minimaaliset.

Oletko osaaja? Tule mukaan!

Haemme jatkuvasti freelancer -tekijöitä joukkoomme. Jos olet digitaalisen työn osaaja jollain verkkosovellusten teon alueella (HTML/CSS, koodaus, markkinointi, viestintä, graafinen suunnittelu jne.), ota yhteyttä. Proomu tarjoaa mukavan ammattilaisten yhteisön ja työmahdollisuuksia monenkirjavissa projekteissa. Lue lisää...

Yhteystiedot

Jos kaipaat lisää tietoa palveluistamme tai haluat meiltä tarjouspyynnön vaikkapa verkkosivuprojektista, ota rohkeasti yhteyttä! Mietitään tarpeitanne yhdessä ja sitä, kuinka voimme auttaa yritystänne hankkeessanne.


Soita

040 809 1411

...tai lähetä viesti