Sähköpostiasetukset

Webhotellin sähköposteja voit lukea joko selaimella tai erillisellä sähköpostiohjelmalla, joka löytyy valmiina lähes kaikista laitteista (puhelimet, tabletit, työasemat).

Selaimella voit lukea sähköposteja osoitteessa https://webmail.proomu.com.

Jos haluat lukea ja kirjoittaa posteja erillisellä sähköpostiohjelmalla, käytä näitä tietoja luodessasi laitteelle sähköpostitunnusta:

Käyttäjätunnus : sähköpostiosoitteesi
Salasana : sähköpostiisi liitetty salasana (saat sen ylläpidolta tai voit asettaa itse cPanelissa)
Saapuvan postin palvelin (IMAP tai POP3) : mail.proomu.com
Lähtevän postin palvelin (SMTP) : mail.proomu.com